Ceremonie

Alle gasten worden, onder het genot van een glaasje bubbels, naar hun stoel begeleid. Vanuit de bruidssuite loopt de bruid de stadstuin in, waar de ceremonie zal plaatsvinden. Bij slecht weer zijn onze prachtige toonkamers een alternatief.

Het Geheim van Hoorn
Het Geheim van Hoorn

Proosten

Na de plechtigheid is het tijd om te proosten op het gesloten huwelijk en desgewenst de taart aan te snijden. Er kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van ons Hollands drankassortiment. We komen langs met luxe belegde crostini’s en een warm bittergarnituur.

Diner

In de stadstuin staan prachtig gedekte tafels klaar voor het diner. Onze koks hebben een heerlijk menu samengesteld, waar het bruidspaar vooraf een aantal gerechten uit mag selecteren. Zo ontstaat er een driegangenmenu naar keuze. Tijdens het diner mag er eveneens onbeperkt gebruik gemaakt worden van ons Hollands drankassortiment. 

Het Geheim van Hoorn
_W2A2772 groot-min

Feest

Het feest wordt voor jullie verzorgd in onze feestzaal op dertig meter afstand. Vanuit de tuin lopen jullie samen met de gasten door de Tempelsteeg naar Chez Dick. Deze onlangs gerenoveerde locatie sluit perfect aan bij de stijl van Het Geheim van Hoorn. Tijdens het feest mag er wederom onbeperkt gebruik gemaakt worden van ons Hollands drankassortiment. Daarnaast zullen er diverse garnituren worden geserveerd.

Huwelijksnacht

De perfecte afsluiting van jullie bruiloft wordt afgesloten in ‘Het Zomerhuis’. Deze prachtige bruidssuite staat de gehele dag tot jullie beschikking. De volgende dag kunnen jullie nagenieten met een heerlijk ontbijt. 

Het Geheim van Hoorn
Trouwkaart

Ontwerp en drukwerk

Het Geheim van Hoorn kan ook het ontwerp en drukwerk voor jullie verzorgen. Denk hierbij aan save the date kaarten, trouwkaarten, naambordjes, menukaarten en een welkomstbord. Voorafgaand bespreken we jullie wensen, om zo de perfecte ontwerpen te kunnen realiseren. 

Kapsel en make-up

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze vaste haar- en make-upstylist, Lara Wijnker van Papillote. Vooraf zal er een afspraak gemaakt worden voor het proefkapsel en de make-up. Lara heeft veel ervaring op het gebied van bruidskapsels en make-up.

0adcf230-6bbf-4903-a563-41ba85274b11
loader